Route

U vindt Balans aan de rand van Harderwijk, in het buitengebied. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar, zowel per fiets als per auto. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het adres is: Eekhoornlaan 2, 3847 LJ Harderwijk. De praktijk ligt links naast het woonhuis.

 

Vanuit Harderwijk Centrum:

Via Tweelingstad (Deventerweg) Harderwijk uitrijden. Over de fietsbrug rijden. Bij de tijdelijke verkeerslichten oversteken naar rechts. De eerste straat aan uw rechterhand is de Eekhoornlaan.

 

Vanuit Drielanden:

Aan het einde van de Ceintuurbaan bij de verkeerslichten rechtsaf (N302). Dan direct rechtsaf richting Sportpark De Strokel. Daarna gelijk weer rechtsaf. Dit is de Eekhoornlaan. Het eerste huis aan de rechterkant is nummer 2. )

Fietsers rijden via het fietspad langs de Ceintuurbaan, voor de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Eekhoornlaan in. Het laatste huis aan uw linkerhand is Eekhoornlaan 2.

 

Automobilisten via A 28:

U neemt afslag Afslag 13, Harderwijk, Lelystad. Aan het einde van de afslag gaat u richting Apeldoorn, N302. Bij de volgende kruising met verkeerslichten gaat u links af. Dan direct rechtsaf richting Sportpark De Strokel. Daarna gelijk weer rechtsaf. Dit is de Eekhoornlaan. Het eerste huis aan de rechterkant is nummer 2.